Čajové speciality

Dáta Masala – “Nejlepší čaj na světě” – směs čaje, koření, mléka a cukru (či medu). V naší čajovně je tento čaj-nečaj nejoblíbenějším nápojem pro svou podmanivou chuť a spolehlivost, s jakou vždy každý dostane svoji konvičku plnou voňavé dobroty. Dáta masala potěší čajové začátečníky, mlsaly i vychutnávače, rádi ji mají děti i dospělí. V zimě zahřeje, v létě ochladí – přijďte ochutnat.
Dátu Masalu si můžete objednat jako klasickou v konvičce 0,5l, nebo dvojitou, případně Grande Masalu 2 litry. Za příplatek můžete mít masalu ostřejší, nebo místo cukru med, či třtinový cukr. Případně pro diabetiky lze povařit se Stévií.

Yogi Cha - Dáta masala v jemném podání, bez černého čaje a tudíž bez kofeinu, vhodná i na večerní popíjení pro citlivější osoby, nebo pro děti.

Green Masala - Dáta masala se zeleným čajem místo černého. Zajímavost!

Čaj, čaj, čaj – černý čaj povařený s mlékem a oslazený cukrem.

Afrodita - zelený čaj s jasmínem, mlékem a cukrem. 

Časujma – tibetský čaj s mlékem, máslem a solí – podávaný v misce a nejlépe chutnající za tepla.

Matcha milk – Matcha vyšlehaná v mléce, oslazená. Doporučujeme!

Matcha frapé - Matcha vyšejkrovaná na ledu, osvěžení nejenom v létě.

Čaj o páté - Černý čaj servírovaný po anglickém vzoru s cukrem a mlékem do nádherné porcelánové soupravy s vysokou litrovou konvičkou a hrníčky s podšálky.

MLÉKO LZE U VŠECH SPECIALIT NAHRADIT OVESNÝM MLÉKEM - BEZLEPKOVÝM, BEZ LAKTÓZY. Konvičky, ve kterých se masala podává mohou obsahovat stopové množství mléka. 


Čaj Tuarégů – zelený čaj s arabskou mátou NANA, slazený cukrem.

Čaj Bilnana – černý čaj s arabskou mátou NANA, slazený cukrem.

Pu-shou – zajímavá kombinace jing a jang, světlého a temného, Pueru a Šoumej…

Strong CHA – tajné čajové ingradience ze speciálního čajovníku. Husté, silné, hořké. Jen pro odvážné!

Zelená kobra - silný zelený čaj s bylinkami a guaranou.

Čajová květina – čajové lístky, svázané do kuličky. Ve skleněném nádobí můžete sledovat, jak před vašima očima květina v horké vodě pomalu rozkvétá a vychutnávat si čaj z jemných tipsových lístků.